full screen background image

Industrieel Museum Zeeland

Dijken en Krekenrally bezocht museum

Op zaterdag 25 april ging in Hulst de Dijken- en Krekenrally om 10.30 uur van start. De deelnemers werden rond 14.30 uur verwacht voor een korte stop in het IMZ te Sas van Gent en weldra stond de parking van het IMZ vol met een uitgelezen keur aan oldtimers. Men zag er een Jaguar broederlijk naast een Volkswagenbusje en een Bentley staan, het was schitterend om te zien. De meeste deelnemers hadden aangepaste kledij aangetrokken, zodat iedereen en alles helemaal in de oldtimersfeer was. Spijtig genoeg zat het weer niet echt mee en kregen de rallyrijders af en toe een regenbui over zich heen, maar dat mocht de pret niet drukken.

De deelnemers konden de stop in het IMZ best waarderen. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje wijn of bier (voor de bijrijders) konden ze even ontspannen. De meesten onder hen gingen een kijkje nemen in het museum en waren onder de indruk van wat al gerealiseerd is. Zij komen zeker nog een keer terug na de opening!